Bli med Glimt-buss til Sarpsborg! Book her!

Fotballtur når Glimt spiller borte kombinert med lokale opplevelser!

Fredag 12. august kl 16:55 går vår buss fra Champs Sportsbar i Oslo til Sarpsborg. Glimt i Sørs har en fullbooket buss og derfor har vi satt opp en buss nummer to. Så det blir rikelig med Glimt-fans i Sarpsborg og du kan booke plass på bussen her på siden for kun 17(!) kr per person. Kampen er kl 19:00 i Sarpsborg og du må kjøpe kampbillett separat.

Bodø/Glimt spiller kamp over hele landet i løpet av et år. Hva med å oppdage landet kombinert med å se Glimt på bortebane? Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Molde og til og med Tromsø har mye å by på. Også ut over å sende tre poeng hjem med Bodø/Glimt.

Ta en bedriftssamling i forbindelse med at Glimt spiller bortekamp. I 2022 skal Glimt flere spennende steder der du kan oppleve mye ut over selve kampen. Nytt av året er Grimstad for bortekampen mot Jerv.

Bodø/Glimt skal spille fire kamper i Oslo-området (Vålerenga, Lillestrøm, Strømsgodset og cupfinale) og to kamper mot Aalesund (serie og cup). Her er den fulle oversikten over byene Glimt skal besøke i 2022:

Sarpsborg - 12. august
Grimstad - 28. august
Tromsø - 11. september
Oslo/Lillestrøm - 2. oktober
Oslo mot Vålerenga - 16. oktober
Trondheim - 30. oktober
Oslo/Drammen - 13. november

Blant høydepunktene finner potensiell seriefinale i Trodnheim mot Rosenborg 30. oktober og serieavslutningen i Drammen 13. november der det kanskje skal løftes nok et trofé?

Vi vil lage opplevelsespakker til samtilige kamper, men send oss gjerne en henvendelse så tidlig som mulig om du vil reise på kamp. Spesielt hvis det er en gruppereise!

Ta en storby-langhelg og se Glimt på bortebane!

Fly mellom Bodø og Oslo er ekstraordinært billig for tiden og bidrar til å få ned totalprisen på en tur. Vi ordner fotballturen for både grupper og enkeltpersoner. Fly ned til Oslo fredag eller tidlig lørdag. Shop i Bogstadveien, ta badsutbåten i Bjørvika, besøk Operaen, oppelev Mathallen, Hjemmefrontmuseet på Akershus festning, omvisning på Slottet, opplev folkelivet på Aker Brygge eller den nye bydelen i Bjørvika. Og gå på konsert på lørdagskvelden.

Søndag lader du opp til kamp sammen med Glimt i Sør på Glimt-puben i Oslo sentrum, Champs. Så er det felles avreise til stadion der Glimt-fansen møter opp i hopetall for tre poeng. Fly tilbake til Bodø neste morgen.

Tags

  • Event

Oppsummert

Faktaboks

Destinasjon Bodø
Sesong Hele året
Gruppestørrelse På forespørsel
Pris 17
Anbefalt

Andre likte også

Fisketur ut fra Henningsvær

Henningsvær har gjennom århundrer vært episenteret for Lofotfisket!

KaviarFactory

En internasjonalt anerkjent samtidskunsthall!

Hopp på Svolværgeita

En spektakulær opplevelse for de spesielt interesserte!

Kajakktur ut fra Henningsvær

Tett på fantastisk natur i havkajakk!

Reine Rorbuer

Flotte buer med fantastisk lokasjon

Fisketur fra Svolvær

Autentisk fisketur ut på Hølla fra fiskeværet Svolvær.

Arctic Train

Opplev «Verdens åttende underverk» med Arctic Train!