Norges mest urbane alpinanlegg!

Narvikfjellet er et unikt alpinanlegg både sommer og vinter. Anlegget er omringet av majestetiske fjell og dype fjorder. Ved foten av fjellet finner du Narvik by, som gjør Narvikfjellet til Norges mest urbane anlegg! Når du står ned fjellet føles det bokstavelig talt som du er på vei ned i byen og fjorden.

Dette er et av Norges råeste alpinanlegg og hovedaktivteten er selvsagt å stå på ski. Narvikfjellet er et anlegg for alle. Barnefamilien og nybegynnerne kan vinterstid nyte godt av blant annet en egen barneheis og flere tilpassede traseer med hopp, barneleker og parkelementer. For den aktive og erfarne alpinisten har vi flere teknisk krevende løyper som byr på en god dose adrenalin. I tillegg har Narvikfjellet en av Skandinavias største fallhøyder og svært gode forhold for off-piste skikjøring. Foruten store områder med preparerte løyper og traseer, kan du som gjest i Narvikfjellet virkelig nyte off-piste kjøring i verdensklasse!

Anlegget starter i «bykjernen» ca. 200 meter over havet, og skiheisene tar deg opp til 1006 moh i løpet av 10 minutter. Den spektakulære utsikten fra toppen av Narvikfjellet er unik, da anleggets traseer nærmest ender i fjorden. Narvikfjellet har en egen Gondolbane som går parallelt med de 3 nederste T-krokene. Denne tar deg opp til Øvre Fjellheisstasjon 656 moh. Stolheisen tar deg videre til toppen av skianlegget og slutten på heisbasert skikjøring 1006 moh. Derfra kan du gå ytterligere 300 meter til 3.toppen, selve utgangspunktet for rå off-piste kjøring i verdensklasse!

Gondolbanen var Nord-Europas første gondolbane når den sto ferdig i 1957. Narvikfjellet vil ha en funklede ny gondolbane fra 16. februar 2019. Dette er en del av en større satsing og investering i Narvikfjellet som vil føre til mange nye aktiviteter, både sommer og vinter, fra og med 2019.

Ta kontakt med Adventure Tailor, så kan vil lage et skreddersyd alpinopphold for dere i Narvik med overnatting, måltid, kveldsaktiviteter, krigshistorisk vandring, RIB-tur med mer, og selvfølgelig mye tid i bakken!

Write A Comment