Fisketur ut fra Henningsvær

Henningsvær har gjennom århundrer vært episenteret for Lofotfisket!

Fisketur fra Henningsvær er så nært det virkelige Lofotfisket du kommer. Er du i Lofoten så må du oppleve havfiske. Henningsvær er Norges mest autentiske fiskevær. Her er det både mulig å dra på påmeldingsturer og bestille charterbåt for en eksklusiv fisketur. Det er kort vei ut på feltet og vi kan nesten garantere fangst. Fisken har stått her i over tusen år.

Det klassiske Lofotfiske med fiske av skreien som kommer ned fra Barentshavet for å gyte foregår i perioden januar til april. Men det er gode forhold for å havfiske gjennom hele året. Kysttorsken er her gjennom hele året og det er også mulighet for fiske av sei, hyse, makrell og kveite.

På sommeren er det daglige påmeldingsturer fra Henningsvær hver dag kl 10, mellom 15. juni og 15. august. Det kan du booke her på siden umiddelbart, eller sende oss en henvendelse om dere har spørsmål, ønsker eller behov for tur på andre tidspunkt.

Det er mulig å chartre egen fiskebåt hele året. Vi skaffer den båten som passer best til din gruppe. Alt etter hvor stor gruppen er og hva slags tur dere er interessert i. På chartrede turer er det også mulig å bestille med mat ombord, noe som kan være nyttig og lurt for å holde energinivået oppe.

Du kommer ikke nærmere en autentisk Lofotfiske-opplevelse enn en klassisk fiskeskøyte ut fra Henningsvær!

Arrangere fiskekonkurranse? Kombinere fiskturen med tur til Stamsund, eller Trollfjorden? Kjøre Gimsøystraumen nordover og fiske etter stor-torsken på yttersida? Alt er mulig og det er bare til å ta kontakt så skreddersyr vi din oppelevelse etter dine ønsker.

Lofoten er fullt av muligheter! Sjekk våre tips til hva du kan gjøre i Lofoten i sommer!

Ta konakt så planlegger vi den perfekte fisketuren for deg. Vi håndeterer både individuelle forespørsler og gruppeturer og kan ordne tur med både klassiske fiskeskøyter og moderne sportsfiskebåter.

Oppsummert

Faktaboks

Destinasjon Henningsvær Lofoten
Sesong Sommer
Gruppestørrelse 12
Pris 995
Anbefalt

Andre likte også

Fisketur ut fra Henningsvær

Henningsvær har gjennom århundrer vært episenteret for Lofotfisket!

KaviarFactory

En internasjonalt anerkjent samtidskunsthall!

Hopp på Svolværgeita

En spektakulær opplevelse for de spesielt interesserte!

Kajakktur ut fra Henningsvær

Tett på fantastisk natur i havkajakk!

Reine Rorbuer

Flotte buer med fantastisk lokasjon

Fisketur fra Svolvær

Autentisk fisketur ut på Hølla fra fiskeværet Svolvær.

Arctic Train

Opplev «Verdens åttende underverk» med Arctic Train!