Fisketur ut fra Henningsvær

Fisketur ut fra Henningsvær

Henningsvær har gjennom århundrer vært episenteret for Lofotfisket!

Fisketur fra Henningsvær er så nært det virkelige Lofotfisket du kommer. Er du i Lofoten så må du oppleve havfiske. Henningsvær er Norges mest autentiske fiskevær. Her er det både mulig å dra på påmeldingsturer og chartre båt for en eksklusiv fisketur. Det er kort vei ut på feltet og vi kan nesten garantere fangst. Fisken har stått her i over tusen år.

Det klassiske Lofotfiske med fiske av skreien som kommer ned fra Barentshavet for å gyte foregår i perioden januar til april. Men det er gode forhold for å havfiske gjennom hele året. Kysttorsken er her gjennom hele året og det er også mulighet for fiske av sei, hyse, makrell og kveite.

På somemeren er det daglige påmledlingstrurer fra Henningsvær, men det er mulig å chartre egen fiskebåt hele året. Vi skaffer den båten som passer best til din gruppe. Alt etter hvor stor gruppen er og hva slags tur dere er interessert i. På chartrede turer er det også mulig å bestille med mat ombord.

"Du kommer ikke nærmere en autentisk Lofotfiske-opplevelse enn en klassisk fiskeskøyte ut fra Henningsvær!"

Arrangere fiskekonkurranse? Kombinere fiskturen med tur til Stamsund, eller Trollfjorden? Kjøre Gimsøystraumen nordover og fiske etter stor-torsken på yttersida? Alt er mulig.

Lofoten er fullt av muligheter! Sjekk våre tips til hva du kan gjøre i Lofoten i sommer!

Ta konakt så planlegger vi den perfekte fisketuren for deg. Vi håndeterer både individuelle forespørsler og gruppeturer og kan ordne tur med både klassiske fiskeskøyter og moderne sportsfiskebåter.