Full Steam

Historisk trandamperi som er blitt til moderne restaurantmuseum!

Full Steam i Henningsvær er et av de mest unike lokalene vi har hatt arrangement i. Det er et 200 år gammelt trandamperi, som i stor grad er i opprinnelig stand, som er blitt omgjort til en kombinasjon av museum og restaurant. Historiske gjenstander fra flere av Henningsværs gamle «institusjoner» som telegrafen, brusfabrikken, hermetikken og selvfølgelig trandamperiet står rundt i lokalet. Og til forskjell fra de fleste museum så kan du ta på alt.

Dette er et intimt lokale som fungerer for små og store grupper. Det er mulig å dekke opp for ca 70 sittende gjester og enda flere med stående buffet.

Lokalet er så unikt at det er vanskelig å beskrive, og må bare oppleves. Når du kommer inn i lokalet får du en umiddelbar forståelse av hva dette går ut på, og det er bare å forsyne seg med hjemmelaget kaviar.

På Full Steam får du servet klassisk lokal mat laget på en «hjemmelaget» måte. Helrøkt skrei/torske kaviar, tørrfisk, stekte torsketunger, hvalkjøtt, fiskesuppe eller torskegryte er blant delikatessene som kan stå på menyen.

Verten, Kalle Mentzen, forteller historier og anektoter om Henningsvær og Lofoten. Dere får høre om Lofotfisket, skreien, kaviar og ikke minst tran. Inkludert i showet er en drink som er en hyggelig blanding av belønnelse og straff.

En unik atmosfære som kan vanskelig beskrives, og bare må oppleves!

Dette er en måltidsopplevelse som er perfekt etter for eksempel en fiskeutr, kajakktur eller fiskeværsvandring i Henningsvær. Full Steam er også rett ved Lofoten Arctic Hotel Skata, som kan anbefales som overnatting.

Du kan se Kalle Mentzen og Full Steam i NRK-serien «Skårungen», som er en realityserie som ble spilt inn i forbindelse med Lofotfisket i 2017-

I tillegg til Full Steam er Lofoten full av opplevelser vi anbefaler!

Ta kontakt så kan Adventure Tailor lage et flott opphold i Lofoten, med Full Steam og andre opplevelser som må være med når du er her!

Oppsummert

Faktaboks

Destinasjon Henningsvær Lofoten
Sesong Hele året
Gruppestørrelse På forespørsel
Pris På forespørsel
Anbefalt

Andre likte også

Fisketur ut fra Henningsvær

Henningsvær har gjennom århundrer vært episenteret for Lofotfisket!

KaviarFactory

En internasjonalt anerkjent samtidskunsthall!

Hopp på Svolværgeita

En spektakulær opplevelse for de spesielt interesserte!

Kajakktur ut fra Henningsvær

Tett på fantastisk natur i havkajakk!

Reine Rorbuer

Flotte buer med fantastisk lokasjon

Fisketur fra Svolvær

Autentisk fisketur ut på Hølla fra fiskeværet Svolvær.

Arctic Train

Opplev «Verdens åttende underverk» med Arctic Train!