RIB-safari fra Henningsvær

RIB-safari fra Henningsvær

Tett på naturen i åpen båt - havørn, midnattssol og kanskje til og med hval!

RIB ut fra Henningsvær er både en flott opplevelse i seg selv og en fantastisk måte å oppleve naturen på. Med høy fart får man stor rekkevidde og kan se mye på kort tid. Samtidig er båtene åpne og små slik at de kommer til i alle Lofotens kriker og kroker.

RIB-førerne er svært erfarene båtførere som gir en behagelig og trygg tur. I og rundt Henningsvær er det mye å se og oppleve. Fugler, sjødyr og kontrasten mellom fjell og hav, samt Henningsværs mange små øyer. Tidvis møter man også på hval, og nesten alltid havørn.

Det er flere ruter som er mulig å ta fra Henningsvær. Av påmeldingsturer er det en havørnsafari på dagtid og en midnattsoltur til yttersida på kveldstid.

Det er også mulig å chartre en RIB for å dra på tur alene. Fra Henningsvær er det mange mulige ruter å ta og man kan skreddersy sin egen RIB-safari. Både tur til Trollfjorden og Stamsund er mulig.

"RIB er både en flott opplevelse i seg selv og en fantastisk måte å oppleve naturen på!"

Henningsvær er vikrelig et flott sted å besøke og her kan du oppleve mer enn bare RIB. På sommeren er det daglige turer med kajakk fra Henningsvær og fisketurer fra Henningsvær.

Sjekk våre mange forslag for hva du kan oppleve i Lofoten i sommer!

Ta kontakt så ordner vi en RIB-tur som passer perfekt for deg og et opphold i Henningsvær som du sent vil glemme. Vi hjelper til med overnatting, mat, transport og selvsagt opplevelser.