Horten Mikrobryggeri

Horten Mikrobryggeri

Gastropub med egenbrygget øl og fantastisk ølsmaking!

Horten Mikrobryggeri er en gastropub midt i Horten sentrum som kan by på åtte engenproduserte øloppskrifter, et bredt utvalg av annen øl og vin, samt en svært smakfull matmeny. Til tross for strålende utvalg av drikkevarer, en veldig flott innredet bar og spiseområdet og en variert meny, er det ølforedraget som er aller mest imponerende hos Horten Mikrobryggeri.

Hos Horten Mikrobryggeri kan din gruppe få mat, ølsmaking og ølforedrag på chambre séparée. Ølforedraget er unikt innsiktsfullt mht alt fra selve ølbryggingen, de ulike øltradisjonene og ølets historie. Her må du ha med deg alle sansene med smak, lukt, syn, men spesielt ørene. For dette er virkelig et interessant foredrag med en jevn strøm av øl som skal smakes på.

"Ølforedraget er unikt innsiktsfullt mht alt fra selve ølbryggingen, de ulike øltradisjonene og ølets historie."

Om dere skal spise hos Horten Mikrobryggeri eller et annet sted, er ølsmaking med foredrag en perfekt oppladning til middag. En veldig bra måte å roe ned og komme i god stemning etter en lang dag med faglig innhold. Med plassering midt i Horten sentrum, er Horten Mikrobryggeri i gangavstand til det aller meste.

Vi anbefaler Horten Mikrobryggeri som spisested og bar, men det virkelige signaturproduktet deres er ølsmaking med ølforedrag. Det er vikrelig noe av det beste vi har testet innen feltet i Norge. En flott gruppeaktiviet.