Horten Mikrobryggeri

Gastropub med egenbrygget øl og fantastisk ølsmaking!

Horten Mikrobryggeri er en gastropub midt i Horten sentrum som kan by på åtte egenproduserte øloppskrifter, et bredt utvalg av annen øl og vin, samt en svært smakfull matmeny. Til tross for strålende utvalg av drikkevarer, en veldig flott innredet bar og spiseområde og en variert meny, er det ølforedraget som er aller mest imponerende hos Horten Mikrobryggeri.

Hos Horten Mikrobryggeri kan din gruppe få mat, ølsmaking og ølforedrag på chambre séparée. Ølforedraget er unikt innsiktsfullt mht alt fra selve ølbryggingen, de ulike øltradisjonene og ølets historie. Her må du ha med deg alle sansene med smak, lukt, syn, men spesielt ørene. For dette er virkelig et interessant foredrag med en jevn strøm av øl som skal smakes på.

Ølforedraget er unikt innsiktsfullt mht alt fra selve ølbryggingen, de ulike øltradisjonene og ølets historie.

Om dere skal spise hos Horten Mikrobryggeri eller et annet sted, er ølsmaking med foredrag en perfekt oppladning til middag. En veldig bra måte å roe ned og komme i god stemning etter en lang dag med faglig innhold. Med plassering midt i Horten sentrum, er Horten Mikrobryggeri i gangavstand til det aller meste.

Vi anbefaler Horten Mikrobryggeri som spisested og bar, men det virkelige signaturproduktet deres er ølsmaking med ølforedrag. Det er vikrelig noe av det beste vi har testet innen feltet i Norge. En flott gruppeaktiviet.

Oppsummert

Faktaboks

Destinasjon Horten
Sesong Hele året
Gruppestørrelse På forespørsel
Pris På forespørsel
Anbefalt

Andre likte også

Fisketur ut fra Henningsvær

Henningsvær har gjennom århundrer vært episenteret for Lofotfisket!

KaviarFactory

En internasjonalt anerkjent samtidskunsthall!

Hopp på Svolværgeita

En spektakulær opplevelse for de spesielt interesserte!

Kajakktur ut fra Henningsvær

Tett på fantastisk natur i havkajakk!

Reine Rorbuer

Flotte buer med fantastisk lokasjon

Fisketur fra Svolvær

Autentisk fisketur ut på Hølla fra fiskeværet Svolvær.

Arctic Train

Opplev «Verdens åttende underverk» med Arctic Train!