Midgard vikingsenter

Midgard vikingsenter

Et levende vikingsenter med gildehall, vikingmat og vikinger!

Her kan du ikke bare lære om vikingtiden, men oppleve den! Du kan besøke museet, vandre blant gravhaugene, spise vikingmat i gildehallen, prøver håndtverk og ulike teambuildingsøvelser. En fantastisk kombinasjon av læring og opplevelse.

Vikingsenteret ligger i et historisk viktig område. Det er funnet flere haller i området av typen som gildehallen er bygget etter. Senteret har utsikt over de majestetiske vikinggravene Borrehaugene. De er Nord-Europas største samling av monumentale gravhauger fra merovinger- og vikingtiden. Gravhaugene i Borreparken er nevnt av Snorre Sturlason som graver for konger.

"Her kan du ikke bare lære om vikingtiden, men oppleve den!"

Gildehallen er en rekonstruksjon av en kongelig hallbygning fra vikingtiden. Dette er et flott sted for måltid, teambuilding eller møter. Her kan du på autentisk vis spise vikingmåltider og ha samling med din gruppe etter en lang dag med møter eller teambuilding.

Midgard vikingsenter er også innspillingsstedet for sesong tre av den internasjonalt suksessrike serien Vikingane som du kan se på NRK og Netflix.

Et flott sted for teambuilding, kick-off, slektsstevne, bedriftssamling eller julebord.