Båtcruise med MS Discovery

Båtcruise med MS Discovery

En rask og behagelig powerbåt som både kan brukes til cruise og fiske!

MS Discovery er en sivil utgave av Staff-klassen redningsskøyter, og den eneste i sitt slag. Med en toppfart på 42 knop, innredet kupé og kapasitet på 11 passajerer, er dette en veldig flott og behagelig båt å dra på tur med. Hastigheten gjør at det er mulig å se og oppleve mye på kort tid, mens innredningen gjør det mulig å ha et fullverdig måltid ombord på lengre turer.

MS Discovery har base på Kleppstad i Gimsøystraumen og ligger dermed flott plassert midt mellom innersida og yttersida i Lofoten. Dette er spesielt gunstig for fisketurer siden det er like enkelt å gå nordover til yttersida om fisken ligger der, som å gå sørover til Vestfjorden. Under Lofotfisket kommer fisken først til yttersida, før den siger inn i Vestfjorden.

"Unn deg en båtopplevelse i komfortabel og moderne båt"

Denne båten er perfekt for transit for mindre grupper. Farten gjør at den kan konkurrere med de fleste andre transportformer på mange distanser og du kan nyte fantastiske naturopplevelser over et bedre måltid underveis. MS Discovery kan ta gruppen din fra Lofoten til Tromsø på 3,5 timer og dere får oppleve Vesterålen, yttersida av Senja og forhåpenligvis hval på veien.

Ta kontakt med Adventure Tailor for turforslag og chartring.