Firmatur til Lofoten

Lofoten er det perfektet stedet for bedriftssamling og teambuilding!

Nå er det endelig på tide å møtes fysisk igjen og ha opplevelser sammen! Lofoten er perfekt for å samles og gjøre en kombinasjon av faglige og sosiale aktiviteter. Eventuelt bare sosiale. Svolvær, Henningsvær og Reine er tre flotte, men litt forskjellige, steder i Lofoten som vi vil varmt anbefale å ha en samling.

Vi planlegger og organiserer hele oppholdet, med overnatting, møterom, mat, underholdning og aktiviteter. Fortell oss hvem dere er så skal vi komme med anbefalinger om hva dere bør oppleve.

Fisketur er nesten obligatorisk når man er i Lofoten. Det er en flott naturopplevelsee, men som fisketur er det uslåelig. Storskreien eller seien biter på og du drar opp en skikkelig rugg. Kan arrangere fiskekonkurranse for å få opp pulsen litt under fisketuren. Og vi tar med varm fiskeusppe på turen der man kan spe på litt med sin egen fangst. Om dere ønsker er det mulig å tilberede sin egen fangst til middag på kvelden.

Når det faglige programmet er det mulig å varme opp til middag med en historievandring i nærområdet der du lærer om hvordan Lofoten har blitt som det er blitt. Vandringen kan for eksempel ende opp på Krigsminnemuseeet i Lofoten eller Lofotpils i Svolvær for en omvisning og ølsmaking.

Andre aktiviteter kan være havørnsafari med RIB til Trollfjorden, nordlysjakt, kajakkpadling eller teambuilding. Vi kan arrangere den teambuildingen som passer for din gruppe, med en kombinasjon av fysiske og kunnskapsbaserte oppgaver.

Lofoten er perfekt for å samles og gjøre en kombinasjon av faglige og sosiale aktiviteter!

Mat er en svært vikitig del av enhver bedriftssamling. I Lofoten er det mange unike restauranter av høy kvalitet. En sterk mattradisjon, verdens ferskeste råvarer og prisvinnende kokker har gjort Lofoten til en kulinarisk region. I tillegg til restauranter er det mulig å lage skreddersydde matopplevelser for din gruppe, der man har lokalet for seg selv og maten er noe utenom det vanlige man får på en klassisk restaurant.

Send oss en henvendelse så lager vi det perfekte Lofoten-oppholdet for din bedrift!

Oppsummert

Faktaboks

Destinasjon Lofoten
Sesong Hele året
Gruppestørrelse På forespørsel
Pris På forespørsel
Anbefalt

Andre likte også

Fisketur ut fra Henningsvær

Henningsvær har gjennom århundrer vært episenteret for Lofotfisket!

KaviarFactory

En internasjonalt anerkjent samtidskunsthall!

Hopp på Svolværgeita

En spektakulær opplevelse for de spesielt interesserte!

Kajakktur ut fra Henningsvær

Tett på fantastisk natur i havkajakk!

Reine Rorbuer

Flotte buer med fantastisk lokasjon

Fisketur fra Svolvær

Autentisk fisketur ut på Hølla fra fiskeværet Svolvær.

Arctic Train

Opplev «Verdens åttende underverk» med Arctic Train!