Narvikfjellet

Alpinanlegget over byen og fjorden!

Narvikfjellet er et unikt alpinanlegg både sommer og vinter. Anlegget er omringet av majestetiske fjell og dype fjorder. Ved foten av fjellet finner du Narvik by, som gjør Narvikfjellet til Norges mest urbane anlegg! Når du står ned fjellet føles det bokstavelig talt som du er på vei ned i byen og fjorden.

Dette er et av Norges råeste alpinanlegg og hovedaktivteten er selvsagt å stå på ski. Narvikfjellet er et anlegg for alle. Barnefamilien og nybegynnerne kan vinterstid nyte godt av blant annet en egen barneheis og flere tilpassede traseer med hopp, barneleker og parkelementer. For den aktive og erfarne alpinisten er der flere teknisk krevende løyper som byr på en god dose adrenalin.

I tillegg har Narvikfjellet en av Skandinavias største fallhøyder og svært gode forhold for off-piste skikjøring. Foruten store områder med preparerte løyper og traseer, kan du som gjest i Narvikfjellet virkelig nyte off-piste kjøring i verdensklasse!

Anlegget starter i «bykjernen» ca. 200 meter over havet, og skiheisene tar deg opp til 1006 moh i løpet av 10 minutter. Den spektakulære utsikten fra toppen av Narvikfjellet er unik, da anleggets traseer nærmest ender i fjorden. Narvikfjellet har en egen gondolbane som går parallelt med de 3 nederste T-krokene. Denne tar deg opp til Øvre Fjellheisstasjon 656 moh. Stolheisen tar deg videre til toppen av skianlegget og slutten på heisbasert skikjøring 1006 moh. Derfra kan du gå ytterligere 300 meter til 3.toppen, selve utgangspunktet for rå off-piste kjøring med rå utsikt!

Den spektakulære utsikten fra toppen av Narvikfjellet er unik, med anleggets traseer som nærmest ender i fjorden.

Gondolbanen var Nord-Europas første gondolbane da den sto ferdig i 1957. Narvikfjellet har en ny gondolbane fra februar 2019. Dette er en del av en større satsing og investering i Narvikfjellet som vil føre til mange nye aktiviteter, både sommer og vinter.

Alpinanlegget Narvikfjellet vil selvsagt være en sentral del av gjennomføringen av VM i Alpint i 2027 som Norge har søkt om å få til Narvik. Frem til et eventuelt VM vil satsingen på opplevlesennæingen i Narivk, og særlig på alpint, bare øke.

Ta kontakt med Adventure Tailor for skreddersydde alpinopphold i Narvik med overnatting, måltid, kveldsaktiviteter, krigshistorisk vandring, RIB-tur med mer. Og selvfølgelig mye tid i bakken!

Oppsummert

Faktaboks

Destinasjon Narvik
Sesong Hele året
Gruppestørrelse På forespørsel
Pris På forespørsel
Anbefalt

Andre likte også

Fisketur ut fra Henningsvær

Henningsvær har gjennom århundrer vært episenteret for Lofotfisket!

KaviarFactory

En internasjonalt anerkjent samtidskunsthall!

Hopp på Svolværgeita

En spektakulær opplevelse for de spesielt interesserte!

Kajakktur ut fra Henningsvær

Tett på fantastisk natur i havkajakk!

Reine Rorbuer

Flotte buer med fantastisk lokasjon

Fisketur fra Svolvær

Autentisk fisketur ut på Hølla fra fiskeværet Svolvær.

Arctic Train

Opplev «Verdens åttende underverk» med Arctic Train!