Ski- og opplevelsesferie i Narvik

Ski- og opplevelsesferie i Narvik

Norges råeste alpinanlegg i opplevelsesbyen Narvik!

Narvikfjellet har Norges råeste alpinanlegg der du bokstavelig talt står på ski nedover fjellet mens du suser mot fjorden og byen. I tillegg til fantastisk skikjøring i nydelige løyper, byr Narvikfjellet på fantastiske områder for topptur og heisbasert frikjøring. I påsken er det afterski med livemusikk, kvikk lunsj i solveggen og varm kakao får du også.

En annen fordel er at anlegget ligger i opplevelsesbyen Narvik. Her kan du, familien eller vennegjengen oppleve veldig mye mer enn bare en skiferie. Nordlysjakt, hundekjøring, krigshistorie og RIB-tur noen eksempler blant mange muligheter. Narvik har også flere fantastiske restauranter som gjør at dere i løpet av uka kan spise forskjellige steder og få fantastiske matopplevelser.

I slaget om Narvik under andre verdenskrig fikk Hitler sitt første nederlag i hele krigen. Byens helt nye krigsminnemusem er i seg selv en grunn til å dra hit. En god oppvarming til kveldens middag kan være en krigshistorisk byvandring.

Adventure Tailor kan hjelpe til med å planlegge og booke hele oppholdet. Vi finner overnatting, booker tid i fjellet og lager en plan for opplevelsene også utenfor skiløypa. Send oss en forespørsel så ordner vi opplevelsesferie!