Påmeldingstur: Fotosafari til Reine, Haukland og Unstad Svolvær

Påmeldingstur: Fotosafari til Reine, Haukland og Unstad

De beste bildene fra Lofotens mest fotograferte områder!

Guidet tur fra Svolvær til Reine med fotograf som sørger for at du får de beste bildene fra Lofotens mest fotograferte områder. Opplev Lofoten på sitt beste med spektakulære fjell, majestetiske landskap og nydelig natur. Definitivt et skue uten like!


Vi starter ved Adventure Lounge i Svolvær (Vestfjordgata 20) og kjører ut til Reine som første stopp. Her vil det bli muligheter til å få bilder fra verdenskjente Hamnøy, som er et av de meste fotograferte plassene i Lofoten. Guiden vil sørge for at du får med deg de beste motivene, og får foreviget minnene på ditt kamera. Hvis du ikke har med eget kamera, kan du få tilsendt bilder etter reisen. Guiden har også med drone, slik at du kan få flotte utsiktsbilder med drone der du selv er med på bildet. 


Neste stopp er Haukland som er et av Lofotens mest kjente strender og ikke uten grunn. Den ble kåret til Norges vakreste strand i 2011. Den hvite sanden, det krystallklare vannet og det fantastiske landskapet har gjort dette til et populært stopp de siste årene for turister, et must å få med seg når man er i Lofoten.


Siste stopp på turen er Unstad som er blitt et surfeparadis i Lofoten grunnet de enorme bølgene som krasjer inn mot land. Her er det stor sannsynlighet for å se surfere i aksjon, mens man skuer utover det storslåtte landskapet og knipser bilder


Underveis er det også mulighet til å spørre guiden om å stoppe hvis noe skulle være spesielt iøynefallende som du vil ta bilde av.


Turen har en varighet på 8 timer hvor vi starter i Svolvær klokken 10:00 og er tilbake igjen ved Adventure Lounge ca. 18:00. Møt opp 15 minutter før avgang for gjennomgang av informasjon. Det blir servert varm drikke og lettere snacks underveis, men vi anbefaler å ta med matpakke siden det blir en lang dag med fotografering. Hvis ønskelig kan man stoppe på en lokal restaurant i Reine og få seg en matbit.


Book i kalenderen til høyre!


For andre tidspunkt, steder, tema eller eksklusive turer, send oss en henvendelse!

Påmeldingstur: Fotosafari til Reine, Haukland og Unstad
©

Påmeldingstur: Fotosafari til Reine, Haukland og Unstad
©

Påmeldingstur: Fotosafari til Reine, Haukland og Unstad
©

Påmeldingstur: Fotosafari til Reine, Haukland og Unstad
©