Havila Hotel Ivar Aasen

Havila Hotel Ivar Aasen

Flott konferansehotell med utsikt over Ørstafjorden!

Havila Hotel Ivar Aasen er en flott base for opplevelser på Sunnmøre. Nærhet til fjellturer i Sunnmørsalpene eller havopplevelser gjør hotellet til en utmerket base for opplevelsesreisende. Hotellet har også flotte konferansefasiliteter som kan ta imot bedriftssamlinger, seminarer eller konferanser.

Havila Hotel Ivar Aasen har 72 rom med flott utsikt mot fjord, fjell eller begge deler. Rommene er klassifisert som standard dobbeltrom, familierom, superior dobbeltrom, juniorsuite og suite.

Havila Hotel Ivar Aasen har møterom i alle størrelser og har en konferansekapasitet på 240 personer. Alle møterom har moderne fasilteter og utstyr for å gjennomføre et godt møte.

Restaurant Symra på hotellet lager både en strålende hotellfrokost og serverer både lunsj og middag. Restauranten kan også håndtere matservering til store konferanser.

"Flott hotell i sentrum av Ørsta for konferanser og fritidsreiser!"

Hotellet er oppkalt etter språkforskeren Ivar Aasen som ble født i Ørsta i 1813 og som er mest kjent som opphavsmannen til nynorsk. Derfor finner vi også Ivar Aasen-tunet i Ørsta.

Ta kontakt med Adventure Tailor for å hjelp til å planlegge ditt opphold eller samling i Ørsta og Havila Hotel Ivar Aasen.