Fisketur fra Svolvær

Autentisk fisketur ut på Hølla fra fiskeværet Svolvær.

Er du i Lofoten bør fisketur stå øverst på listen over ting å gjøre. Lofotfisket har i over tusen år dratt fiskere til Lofoten og Svolvær i vintermånedene på nyåret. Lofoten er bygget opp rundt fiskeriene. En fisketur ut fra Svolvær er ikke bare havfiske og en naturopplevelse, det er også en deltakelse i vår felles historie.

Høysesongen for skreifiske er januar til april hvert år med Lofotfisket, men det er mye flott fisk å få hele året på Hølla utenfor Svolvær. På sommeren er det fangst av både torsk, sei, markell og med litt flaks også kveite.

Med daglige turer ut på feltet vet båtførerene akkurat hvor fisken står for tiden, så det høy sannsynlighet for å få fisk.

Du kommer ikke nærmere Lofotfiske enn dette, uten å være profesjonell fisker!

Gjennom sommeren og Lofotfisket er det mulig å bli med på daglige påmeldingsturer med avgang fra Svolvær. I tillegg er det mulig å chartre en egen båt med skipper for å dra ut på en eksklusiv fisketur, akkurat når og hvor du vil dra.

Vi kan ordne fiskebåter i alle størrelser og fasonger for å ordne akkurat den fisketuren som dere ønsker dere. Raske sportsfiskebåter kan være en opplevelse i seg selv og gjør forflytning mer effektivt. Det gir mer tid til selve fiskingen og større mulighet til å prøve flere steder.

Fiskeskøyter er en helt annen opplevelse og har god plass ombord. På charterturer er det mulig å bestille varm mat ombord og nyte maten med et glass øl, vin eller mineralvann.

Det er også mulig å dra ut på chartrede fisketurer omtrent fra hvor som helst i Lofoten. Hvis du vil på påmeldingstur et annet sted så er det mulig å bli med på fisketur fra Henningsvær og fra Reine.

Det er også mye annet å finne på mens du er i Lofoten. Se for eksempel på våre anbefalte sommeraktiviteter i Lofoten.

Oppsummert

Faktaboks

Destinasjon Svolvær Lofoten
Sesong Hele året
Gruppestørrelse På forespørsel
Pris På forespørsel
Anbefalt

Andre likte også

Fisketur ut fra Henningsvær

Henningsvær har gjennom århundrer vært episenteret for Lofotfisket!

KaviarFactory

En internasjonalt anerkjent samtidskunsthall!

Hopp på Svolværgeita

En spektakulær opplevelse for de spesielt interesserte!

Kajakktur ut fra Henningsvær

Tett på fantastisk natur i havkajakk!

Reine Rorbuer

Flotte buer med fantastisk lokasjon

Fisketur fra Svolvær

Autentisk fisketur ut på Hølla fra fiskeværet Svolvær.

Arctic Train

Opplev «Verdens åttende underverk» med Arctic Train!