Fotballtur til
Bodø

Oversikt

Skal laget ditt spille bortekamp på Aspmyra? Eller er du en Glimt-fan som bor et annet sted i landet? Hva med å dra på opplevelsestur til Bodø kombinert med fotballkamp? Bodø er en flott by med mye historie, god mat og opplevelser både i og rundt byen.

Kombiner en bedriftssamling med fotballkamp og mange andre flotte opplevelser. Vi ordner overnatting, kampbilett og eventuelle aktiviteter dere ønsker mens dere er her.

Skal dere ha bedriftssamling? Vi ordner møterom, overnatting, mat, logistikk og ikke minst kampbilletter. Vi vil anbefale utflukter som RIB-safari til Saltstraumen, tur til Keiservarden eller utflukt til Kjerringøy.

Et programforslag kan være å fly opp til Bodø på lørdag. Sjekk inn på et av byens flotte hotell. Varm opp til middag med omvisning og ølsmaking hos Bådin og spis en flott treretters på Bryggerikaia.

Start søndagen med en RIB-tur til Saltstraumen og/eller omvising på Kjerringøy. Burger og oppvarming til kamp på The Great Gatsby før Aspmyra. Middag og bytur etter kampen.

Kanskje et faglig opplegg på mandags formiddag? Før en historievandring i Bodø som oppvarming til en strålende lunsj. Fly hjem etterpå.