RIB-safari
fra Oslo

Oversikt

Opplev Oslofjorden og lær om historien til området rundt Oslo, med mye fart og spenning! Ved å ta en RIB-tur ut i Oslofjorden, får man en unik mulighet til å finne ut masse interessant historie om Oslo og Nesodden, mens man har en morsom opplevelse.

RIB-førerne er erfarne og dyktige mennesker som gir deg en behagelig opplevelse i RIB-en samtidig som man holder høy hastighet og får et totalt avbrekk fra andre aktiviteter man ellers kan gjøre i Oslo. Her får man vind i håret, mye fart og mulighet til å se forskjellig dyre- og fugleliv som finnes utfor hovedstaden. Her kan man blant annet se seler som svømmer rundt blant øyene og skarv som sitter i solsteiken og tørker vingene.

Oslos historie går langt bak i tid. Ved å dra ut i RIB, kjører man rundt i forskjellige plasser i Oslofjorden og får lære mye spennende om området rundt Oslo, langt tilbake i tid, som har formet hovedstaden til å bli akkurat som den har blitt. RIB-førerne sitter på mye kunnskap og tilpasser seg til å gi deg den beste opplevelsen for deg og de du drar ut med.