Fisketur ut fra
Henningsvær

Varighet

3 timer

Nivå

Lett

Alder

6 år

Pris

1 195 kr

Oversikt

Fisketur fra Henningsvær er så nært det virkelige Lofotfisket du kommer. Er du i Lofoten så må du oppleve havfiske. Henningsvær er Norges mest autentiske fiskevær. Her er det både mulig å dra på påmeldingsturer og bestille charterbåt for en eksklusiv fisketur. Det er kort vei ut på feltet og vi kan nesten garantere fangst. Fisken har stått her i over tusen år.

Du kommer ikke nærmere en autentisk Lofotfiske-opplevelse enn en klassisk fiskeskøyte ut fra Henningsvær!

Det klassiske Lofotfiske med fiske av skreien som kommer ned fra Barentshavet for å gyte foregår i perioden januar til april. Men det er gode forhold for å havfiske gjennom hele året. Kysttorsken er her gjennom hele året og det er også mulighet for fiske av sei, hyse, makrell og kveite.

På sommeren er det daglige påmeldingsturer fra Henningsvær hver dag kl 10, mellom 15. juni og 15. august. Det kan du booke her på siden umiddelbart, eller sende oss en henvendelse om dere har spørsmål, ønsker eller behov for tur på andre tidspunkt.

Det er mulig å chartre egen fiskebåt hele året. Vi skaffer den båten som passer best til din gruppe. Alt etter hvor stor gruppen er og hva slags tur dere er interessert i. På chartrede turer er det også mulig å bestille med mat ombord, noe som kan være nyttig og lurt for å holde energinivået oppe.

Arrangere fiskekonkurranse? Kombinere fiskturen med tur til Stamsund, eller Trollfjorden? Kjøre Gimsøystraumen nordover og fiske etter stor-torsken på yttersida? Alt er mulig og det er bare til å ta kontakt så skreddersyr vi din oppelevelse etter dine ønsker.

Lofoten er fullt av muligheter! Sjekk våre tips til hva du kan gjøre i Lofoten i sommer!