Guidet kajakktur
fra Oslo

Oversikt

Slik har du ikke sett Oslo før! Med egen håndkraft, full frihet og tett på naturen, sitter du rett og slett oppå vannskorpen med kajakken din. Guidede kajakkturer er en flott måte å oppleve Oslo og indre Oslofjord på. Og du trenger ingen forkunnskaper.

Vi tror du vil la deg overraske over hvor mye natur og dyreliv du finner på en padletur rundt i Oslo. Og vi er sikker på at du aldri har opplevd en så sitlle rundtur rundt byen. Se byen fra vinkler du aldri har opplevd før, og vær med og oppdag byens skjulte kriker og kroker.

En flott naturopplevelse der du opplever Oslo fra sjøsiden!

Daglige påmeldingsturer gjør at du kan gjennomføre denne aktiviteten når det passer for deg. Påmeldingsturene er på både to og tre timer og det er også kveldsturer for å oppleve det spesielle lyset når sola nærmer seg havet. Det er også mulig å få til eksulsive guidede turer for din gruppe eller bedrift.

Minimumsalderen er seks år og du får alt ustyr du trenger før turen og en kjapp runde med grunnleggende instruksjoner. Guidene har lang erfaring og et godt gjennomarbeidet sikkerhetsopplegg for en trygg tur.