Fisketur fra
Svolvær

Varighet

4 timer

Nivå

Lett

Alder

6

Pris

1 095

Oversikt

Er du i Lofoten bør fisketur stå øverst på listen over ting å gjøre. Lofotfisket har i over tusen år dratt fiskere til Lofoten og Svolvær i vintermånedene på nyåret. Lofoten er bygget opp rundt fiskeriene. En fisketur ut fra Svolvær er ikke bare havfiske og en naturopplevelse, det er også en deltakelse i vår felles historie.

Høysesongen for skreifiske er januar til april hvert år med Lofotfisket, men det er mye flott fisk å få hele året på Hølla utenfor Svolvær. På sommeren er det fangst av både torsk, sei, markell og med litt flaks også kveite.

Med daglige turer ut på feltet vet båtførerene akkurat hvor fisken står for tiden, så det høy sannsynlighet for å få fisk.

Du kommer ikke nærmere Lofotfiske enn dette, uten å være profesjonell fisker!

Gjennom sommeren og Lofotfisket er det mulig å bli med på daglige påmeldingsturer med avgang fra Svolvær. I tillegg er det mulig å chartre en egen båt med skipper for å dra ut på en eksklusiv fisketur, akkurat når og hvor du vil dra.

Vi kan ordne fiskebåter i alle størrelser og fasonger for å ordne akkurat den fisketuren som dere ønsker dere. Raske sportsfiskebåter kan være en opplevelse i seg selv og gjør forflytning mer effektivt. Det gir mer tid til selve fiskingen og større mulighet til å prøve flere steder.

Fiskeskøyter er en helt annen opplevelse og har god plass ombord. På charterturer er det mulig å bestille varm mat ombord og nyte maten med et glass øl, vin eller mineralvann.

Det er også mulig å dra ut på chartrede fisketurer omtrent fra hvor som helst i Lofoten. Hvis du vil på påmeldingstur et annet sted så er det mulig å bli med på fisketur fra Henningsvær og fra Reine.

Det er også mye annet å finne på mens du er i Lofoten. Se for eksempel på våre anbefalte sommeraktiviteter i Lofoten.