Restauranter i
Lofoten

Oversikt

Lofoten har de siste tiårene utviklet seg til å bli en ledende kulinarisk region i Norge. Verdens beste og ferskeste råvarer, kombinert med etterspørsel etter kvalitetsmat året rundt, har ført til at det har etablert seg kvalitetsrestauranter og spisesteder gjennom hele Lofoten. Maten som serveres holder høyt internasjonalt nivå og det finnes en rekke unike lokale matperler.

Brasseriet på Thon Hotel Svolvær serverer sesongbaserte retter i et fargerikt lokale med fantastisk utsikt mot Vestfjorden og hovedinnseilingen til byen.

Restaurant Lofotmat i Henningsvær har fokus på lokale råvarer og lokal mattradisjon. Opplev stor matkunst i restauranten og bli inspirert til å prøve rettene hjemme med varer fra delikatessebutikken ved siden av.

I Lofoten kan du også oppleve skreddersydde matopplevelser. Du kan få være med å lage mat av din egen fangst, eller være med på en matlagingskonferanse. Vi kan lage matopplevelser for små grupper på noen få personer, eller til flere hundre.

Kombiner matopplevelsen med museumsbesøk på Full Steam i Henningsvær eller besøk Livland Gård ved Laukvik for et måltid akkompagnert av humoristisk historiefortelling og et besøk på gårdsbutikken.

Ta kontakt, så skreddersyr vi det perfekte opplegget for din gruppe!